Over ons - Vuurwerkgeluidentraining Cd voor honden € 9,95

Geluiden Training CD´s

Totaalbedrag

Ravenheights
Ga naar de inhoud

Over ons

contact
lijn hondentrainingsgeluiden cd

Sedert 2005 hebben wij ons toegelegd op de Parson Russell Terriërs en in 2011 is daar een Dobermann aan toegevoegd. U kunt >>Hier onze Kennel Ravenheights website bezoeken.
Tijdens de zeer intensieve trainingen van onze honden, hebben wij ervaren dat, waar een wil is, er altijd een weg is. Wanneer u met onze twee verschillende typen rashonden bekend bent, dan zult u begrijpen dat de Parsons en de Dobermann niet uitgesproken volgzame honden zijn. Ondanks dat, zijn wij er tijdens de trainingen van overtuigd geraakt, dat alles te leren en af te leren is, maar dat je er vooral vroeg mee moet beginnen. Dus bij voorkeur in de puppy-tijd.
Eén van de aan te leren gedragingen, is het normaal vinden van alles wat een mens normaal vindt. Dat hebben wij bij onze eigen honden gedaan, door overal met ze naar toe te gaan en ze overal mee in aanraking te laten komen en vooral ook zo jong mogelijk. Omdat wij ook Parson Russell Terriërs fokken, laten wij ook onze nestjes kennis maken met al het mogelijk denkbare in een huishouden. Wij doen dat ondermeer met onze ontwikkelde Geluiden CD's.

Onze ervaring was en is, dat ondanks dat je al het mogelijke socialiseerd in de verschillende puppy-levensfases, de hond op latere leeftijd toch ongewenst gedrag kan laten zien, voor zowel de baas als voor het dier zelf. Gebleken is dat wanneer je een huisdier vroeg laat kennis laat maken met vreemde en harde geluiden, de kans dat het hier (ook later) nog bang voor wordt, klein is. Wordt het dier later toch nog bang voor bepaalde "enge" geluiden, dan is dit meestal nog goed te "genezen". Op deze website vindt u hier uitgebreide (wetenschappelijke) bewijsvoering voor.

Veel mensen doen "het" niet zo goed met hun huisdier, waar het gaat om de juiste aandacht op het juiste moment. Als fokker weet ik dat nieuwe puppy-eigenaren heel veel vragen hebben over de opvoeding en ook na de verkregen antwoorden, niet goed weten en vooral ook niet goed aanvoelen, hoe ze met bepaald gedrag van hun huisdier moeten omgaan (of dat nu een hond, kat, paard of papegaai is).

Wij hebben onze Cd's ontwikkeld vanuit onze kennis van zaken en onze ervaring met onze eigen en andere honden en vooral ook de hondentrainingen bij de Dierenbescherming Utrecht.
Ons uitgangspunt was en is nogsteeds om zoveel mogelijk mensen ervan te overtuigen dat pilletjes en chemische geurtjes uit een stopcontact (DAP-verdampers), een huisdier niet van zijn/haar angst afhelpt.
Het enige wat helpt is een baasje die het juiste gedrag op het juiste moment laat zien. Dat kan alleen maar, door de situatie herhaaldelijk te simuleren en de baas de kans te geven het juiste gedrag te laten zien. Net zoals een altijd noodzakelijke puppycursus, is ook een uitgebreide geluiden training eigenlijk geen hondentraining, maar een baasjestraining.


lijn hondentrainingsgeluiden cd
Stuur een bericht.                  Terug naar de inhoud